Min familie er det vigtigste!

Rigtigt mange medarbejdere siger disse 5 ord – og de er stærke. De gør det virkelig klart for enhver, at du mener det.

Nu driller jeg dig lidt; men afspejler det nu også dine handlinger? Eller spænder ambitionerne ben for, at det helt bliver som du drømte om med masser af tid til familien?

Hvis du arbejder 5, nogle gange 6 eller 7 dage om ugen, fordi du tager lørdag eller søndag til hjælp for at nå dit arbejde, er der så ikke byttet lidt om på værdibegreberne af, hvad der er vigtigst? Eller håber du, at det kun er for en periode?

Jeg er sikker på, at du mener det, når du siger, at familien er det vigtigste. Du elsker dine børn, din samlever – og din familie.

Der er mange grunde til, at det ikke er muligt anderledes eller i hvert fald mange undskyldninger. Du har for mange opgaver på dit arbejde, din ledelse presser dig helt vildt eller det forventes af mig.

Kunne det tænkes, at du også presser dig selv, fordi du på egne vegne har nogle drømme, forventninger, nogle indre krav, som bare gør, at livet skal se ud på en helt bestemt måde?

Måske er det egne ambitioner på arbejdet og vejen op af rangstigen, måske kræver livet og forventningerne til hus, bil, indretning og rejser meget mere. Og hvis din partner også har de samme ambitioner, så er det jo både godt og skidt. Godt fordi I er enige, skidt fordi det måske er ambitiøst i forhold til, hvor I er i livet.

Hvor bliver der plads til børnene, til nærvær og trivsel.

Find ud af, om balancen mellem ambitioner og dit værdigrundlag tipper den forkerte vej.

Ring eller skriv til mig, hvis du har brug for sparring.