Billede af foredrag om stress ved Stress Business

Workshop om stress øger trivsel og performance!

Invitér mig til afholdelse af workshops om stress og øget trivsel i din virksomhed.

Jeg kan med workshops om stress få virksomhedens medarbejdere til at trives i en travl hverdag. Jeg afholder kurser om "Trivsel i øjenhøjde - mindre stress". Vi får medarbejderne til via en masse sjove aha oplevelser – at få lyst til at passe på sig selv i en ofte hektisk hverdag, og jeg har oplevet mange sige, at de performer langt bedre efterfølgende. 

Workshops om stress virker! Det giver langt mere trivsel i medarbejdernes hverdag, både privat og arbejdsmæssigt.

Mange kender til det at have en indre dialog - en konstant snakkemaskine kørende. Citat fra stresset skuespiller i Politiken: ”Det holdt op med at snakke i mit hoved” – sagde hun i en artikel i Politiken for nyligt. Det er jo godt, hvis man skal tonse alle mulige idéer af hos kunden, så de kan se, at man er innovativ og idérig. Men det bliver stressende, hvis tankerne bliver ved under middagen med familien, når man bare vil slappe af eller endnu værre, når man skal til at sove; at hjernen ikke kan koble fra. Vi har sådan ca. 60.000 tanker i døgnet – og nogle af tankerne er helt relevante, men du kan godt regne ud, at det meste bare er tanker. Og når man bliver stresset, bliver det endnu sværere at sortere, og det hele kommer i en stor strøm af larm! Det her kan jeg fortælle dig og dine medarbejdere meget mere om, hvis du har lyst til at høre om, hvordan I får styrket trivslen i virksomheden. Book en workshop i Trivsel i øjenhøjde - mindre stress og vær med til at gøre en forskel for din virksomhed.

Er du bange for domino-effekten - svesken på disken?

Gør du opmærksom på et problem? Er du bange for domino-effekten, fordi du ved, at I har en mega travl hverdag? I løber hurtigere og hurtigere for at nå mål og deadlines, end det er, i hvert fald i perioder, godt for jeres trivsel – jeres stressniveau. Svesken på disken: ”det sker alligevel” – det sker, fordi jeres virksomhed får mere og mere travlt, har flere og flere krav til medarbejderne – risikoen for at få stressramte ansatte bliver større og større. DE GÅR NED MED STRESS - MÅSKE SAMMEN MED DIG! Vil du eller medarbejderne bruge sommerferien på at restituere jer? Nej vel, så lad os sammen give dine medarbejdere værktøjer til at mærke efter, så de standser op i tide, passer på sig selv i hverdagen - trækker vejret dybere end til over bordkanten. Og tænk: det er meget billigere at forebygge end at reparere - det gælder også for mennesker!

Hvis du har læst hertil, har du måske nogle af disse symptomer på stress?

Her er nogle eksempler på, at du kan have stress. De fysiske symptomerne har du måske haft igennem rigtig langt tid, og så er de psykiske kommet snigende. Fælles for dem er:

 • at din krop aldrig føles helt afslappet
 • at du har spændinger og ondt et sted
 • at du har konstant tankemylder – også når du skal sove
 • at du sjældent føler dig helt frisk og udhvilet
 • at du tit føler dig korthåndet, trækker vejret til bordkanten
 • at du er irritabel og/eller grådlabil
 • at du sjældent er helt nærværende
 • at du har svært ved at holde fokus
 • at du har brug for ekstra stimulanser: kaffe, sukker, salt, alkohol e.a.
 • at de symptomerne kommer igen – ofte forstærket.
 • at de sjældent helt går væk.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse; så føler du dig mega presset eller har stress. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er. Tag dig selv alvorligt.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan få dig til at trives igen – og hvordan du kommer ud af din stress og forebygger fremadrettet.

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.