En yoga måtte, der rulles ud

Yoga & Mindfulness mod Stress kurser/workshops

Yoga og mindfulness hjælper dig ud af tankemylder, forbedrer din søvn og giver indre ro, se nyt forløb nederst! Aflyst!

Yoga, mindfulness og meditation, ”Nej, det er slet ikke mig…..”, sagde hun. Det kan godt være, at du har ret, men har du prøvet? Læs lige næste afsnit med eller gå direkte til læsning om mit efterårshold nederst på siden.

Ja, der er yoga og meditation med i mindfulness undervisning. Men dette er ikke kun, fordi vi skal have dig til at gå til yoga eller meditation – det er simpelthen for at illustrere og arbejde med værktøjer, der virker! Virker på, at du mærker, at du bliver ground’et i en stresset hverdag – virker til at få ro på tankemylderet, forbedrer din søvn og dermed din koncentration, så du finder ind til balance, ro og bevidst nærvær. Det er kun én ud af mange metoder til at komme ud af stress.

For vi kan ikke nøjes med at snakke os ud af stress med en terapeut eller psykolog – krop og sind hænger sammen – for alt i dig er i spil, hvis du mærker stress'en puste dig i nakken.

Yoga og mindfulness tager fat om det hele menneske, det fysiske og det psykiske

Mit første forløb, da jeg gik ned med stress for mange år siden, handlede kun om at kigge på det mentale. Jeg gik hos en psykolog, som godt nok sagde, at jeg skulle huske at gå nogle ture og få pulsen op; men vi talte kun om det psykiske ved, at jeg var gået ned med stress og kun det arbejdsrelaterede; selvom jeg har et handicappet barn – altså ikke om det hele menneske – det hele liv! Det kommer jeg tilbage til.

Du kan finde andre træningsformer end yoga, som giver umiddelbart samme grounding. Men selv om du kommer i et flow eller en tilstand, når du f.eks. løber, cykler eller måske noget andet aktivt, så når hjernen kun at få et break, at blive tom for tanker, imens at du er i aktivitet eller måske lige i en kort periode, hvor du er træt og afslappet efter træning. Og de rolige og aktive træningsformer aktiverer ikke det samme i vores hjerner, hvilket jeg kommer tilbage til både i artikler og på kurser.

Det, jeg ønsker for dig med mindfulness, yoga og meditation er at vise dig, hvordan du kommer ud af dit tankemylder, dine stressorer og din ubalance, så du selv mærker i bevidst nærvær via din krop og dit sind, hvad der virker, og vigtigst hvad der ikke virker mere.

Lad mig komme med et eksempel

En gazelle, som må løbe for livet, fordi den er bange for løven, ryster kroppen umiddelbart efter en angstfuld og stresset oplevelse – og så først derefter går den videre på savannen og græsser, altså ryster det af sig. Vi mennesker snakker måske med konen, manden eller vennen, når vi har haft en dårlig dag, men oplevelsen sidder stadigvæk i kroppen – kroppen husker alt. Så også den skal i spil, når vi skal ud af stress'en.

Via mindful yoga kan du løsne op for spændinger både i krop og sind - og få ro og fokus på det, som gavner dig og giver dig mere trivsel i hverdagen. Og har du først én gang mærket, at noget slipper din krop og dit sind – så ved du, hvad der virker!

Så vi skal have det hele menneske med; som jeg startede med at sige. Både krop, ånd og sind skal være i balance, så du KAN mærke, hvad der virker for dig! Derved vil du selv kunne finde andre dejlige måder at finde tilbage til dig selv på.

Et forløb der virker!

 AFLYST!! 1. HOLD EFTER SOMMERFERIEN 2019 - YOGA OG MINDFULNESS MOD STRESS + INDIVIDUEL SAMTALE

Undervisningen bliver afholdt i HVIDE HUS i Valby. Holdet starter mandag  den 26. august 2019 og slutter 7. oktober 2019, lige inden efterårsferien. 

Adresse: http://www.hvidehus.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=421

Yoga og Mindfulness mod Stress med individuel samtale:

Tid: Mandage kl. 17.00 - 18.30 - Blid Yin/restorativ Yoga mod Stress;  krydret med mindfulness principper og tilgange til et stressfrit liv. Du får tilbudt en individuel samtale i starten af forløbet, så vi tager hensyn til dig og dit stressmønster.

8 gange (incl. samtale) Yoga mod Stress af 1 1/2 til varighed koster kr. 1.795,- incl. moms. Prøvetime koster 275 kr., som modregnes, hvis du tilmelder dig resten af forløbet straks efter prøvetimen. Prøvetimer kan kun tilbydes i starten af forløbet, da det er er flow, som har en rød tråd igennem hele forløbet. Betaling på MobilePay 26 14 60 65 (skriv: Mandagshold, efterår 2019 eller prøvetime)

1:1 vejledning, ca. 1,5 time koster 1.295 kr. eller 10 klip for 12.000 kr. excl. moms. Måske du kan få din arbejdsplads til at betale? Betaling for stress rådgivning, skriv en mail til mig på jeanne@stress-business.dk, så aftaler vi tid og betaling.

Min email adresse er jeanne@stress-business.dk. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du ønsker en kvittering på mail eller har spørgsmål til forløb og undervisningen.

Karins evalueringsskema på 2. hold 2019:

”Jeg har både gået på hold i Yoga og Mindfulness mod Stress og i 1:1 forløb som stressramt med søvnproblemer hos Jeanne, Stress Business. Jeg giver mine varmeste anbefalinger, da man kan mærke, at Jeanne ved hvad hun arbejder med og brænder for at hjælpe den stressramte. Man føler sig i kompetente og trygge hænder, og får gennem Jeanne redskaber til at komme ud af stressen og blive klogere på sig selv og sin krop.”

Du kan se flere anbefalinger under Om Stress Business.

 Jeanne de Renouard, Stress Business

Kontakt mig gerne på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.