En yoga måtte, der rulles ud

Professionel stress håndtering – hvorfor?

Stress Busines hjælper dig varigt ud af stress - slip for  tankemylder, søvn godt og hav ro på dit ydre og indre liv!

Jeg bilder dig ikke noget ind. Det kan lade sig gøre at blive stressfri. Jeg har selv været der med konstant tankemylder, manglende nærvær og fysiske symptomer i hele kroppen.

Ja, der er yoga og meditation med . Men dette er ikke kun, fordi vi skal have dig til at gå til yoga eller meditation – det er simpelthen for at illustrere og arbejde med værktøjer, der virker! Virker på, at du mærker, at du bliver ground’et i en stresset hverdag – virker til at få ro på tankemylderet, forbedrer din søvn og dermed din koncentration, så du finder ind til balance, ro og bevidst nærvær. Det er kun én ud af mange metoder til at komme ud af stress.

For vi kan ikke nøjes med at snakke os ud af stress med en terapeut eller psykolog – krop og sind hænger sammen – for alt i dig er i spil, hvis du mærker stress'en puste dig i nakken eller er slået til tælling.

Stress Business tager fat om det hele menneske, det fysiske og det psykiske

Mit første forløb, da jeg gik ned med stress for mange år siden, handlede kun om at kigge på det mentale. Jeg gik hos en psykolog, som godt nok sagde, at jeg skulle huske at gå nogle ture og få pulsen op; men vi talte kun om det psykiske ved, at jeg var gået ned med stress og kun det arbejdsrelaterede; selvom jeg har et handicappet barn – altså ikke om det hele menneske – det hele liv!

Du kan finde andre træningsformer end yoga, som giver umiddelbart samme grounding. Vi finder din måde at mærke kroppen på. Eks.: selvom du kommer i et flow eller en tilstand, når du f.eks. løber, cykler eller måske noget andet aktivt, så når hjernen kun at få et break, at blive tom for tanker, imens at du er i aktivitet eller måske lige i en kort periode, hvor du er træt og afslappet efter træning. De rolige og aktive træningsformer aktiverer ikke det samme i vores hjerner; vi har brug for begge dele.

Det, jeg ønsker for dig, er at vise dig, hvordan du kommer ud af dit tankemylder, dine stressorer og din ubalance, så du selv mærker i bevidst nærvær via din krop og dit sind, hvad der virker, og vigtigst hvad der ikke virker mere.

Lad mig komme med et eksempel

En gazelle, som må løbe for livet, fordi den er bange for løven, ryster kroppen umiddelbart efter en angstfuld og stresset oplevelse – og så først derefter går den videre på savannen og græsser, altså ryster det af sig. Vi mennesker snakker måske med konen, manden eller vennen, når vi har haft en dårlig dag, men oplevelsen sidder stadigvæk i kroppen – kroppen husker alt. Så også den skal i spil, når vi skal ud af stress'en.

Så alle værktøjer inden for stress er i spil i et forløb hos mig. Kun med fokus på én ting AT GØRE DIG STRESSFRI. Og har du først én gang mærket, at noget slipper din krop og dit sind – så ved du, hvad der virker!

Så vi skal have det hele menneske med; som jeg startede med at sige. Både krop, ånd og sind skal være i balance, så du KAN mærke, hvad der virker for dig! Derved vil du selv kunne finde andre måder at finde tilbage til dig selv på. Et stressfrit liv med langt mere trivsel!

Et forløb der virker!

Stressfri: forløb med 1:1 sessions over 10 gange, 1½ times varighed koster kr. 15.000 kr. excl. moms. Du tilbydes en kort samtale over telefon, inden du beslutter dig, og du har adgang til mig under hele forløbet via mail eller 15 min. telefonsamtaler. Jeg er der for dig til du er stressfri.

Måske du kan få din arbejdsplads til at betale? Jeg tilbyder naturligvis at tage en samtale med din virksomhed for at afklare forløbet. Betaling for stress rådgivning, skriv en mail til mig på jeanne@stress-business.dk, så aftaler vi tid og betaling.

Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Karins evalueringsskema:

”Jeg har både gået på hold i Yoga og Mindfulness mod Stress og i 1:1 forløb som stressramt med søvnproblemer hos Jeanne, Stress Business. Jeg giver mine varmeste anbefalinger, da man kan mærke, at Jeanne ved hvad hun arbejder med og brænder for at hjælpe den stressramte. Man føler sig i kompetente og trygge hænder, og får gennem Jeanne redskaber til at komme ud af stressen og blive klogere på sig selv og sine stressorer.”

Du kan se flere anbefalinger under Om Stress Business.

 Jeanne de Renouard, Stress Business

Kontakt mig gerne på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.