Billede af personlig coach ved Stress Business

Personlig rådgiver fører dig tilbage til trivsel og job

Som personlig rådgiver for dig, er jeg din sparringspartner i dit tempo.

Vi lægger sammen en plan for Personlig Coach forløbet på det første møde, som skal være personligt fremmøde. Her tager vi stilling til, hvordan og hvor det passer dig bedst at få et personligt coach forløb. Du har mulighed for, at vi finder de mest optimale coaching betingelser for dig, hvor det passer ind i din arbejdsrytme og dit privatliv, f.eks. om morgenen eller sen eftermiddag og aften. Vi kan også bruge naturen sammen eller benytte Skype.

Personlig rådgiver sikrer dig værktøjer til bedre trivsel

Det vigtigste for mig er, at du får de værktøjer, der kan hjælpe dig til bedre trivsel, og at du ikke bliver endnu mere stresset af at sætte tid af til at få det bedre. Som udgangspunkt foregår det i Valby, men hvis du har det bedst med, at jeg kommer til dig, så gør vi det. Eller en kombination af alle måder at mødes på.

Et forløb over 8-10 gange, hvor vi sammen tilpasser de mest optimale metoder til, at du får balance ind i en travl hverdag til at håndtere krav fra din omverden og til dig selv. Vi ser på dit arbejdsrelaterede stress og det arbejdsmiljø, som du er en del af, og hvordan vi kan finde din arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen frem igen.

Vi forebygger stress og skaber mere balance

Dine værdier, ambitioner og dit privatliv er selvfølgelig en stor del af din hverdag, så vi kommer rundt om det hele menneske, som du jo er, således at det at balancere mellem de to verdener forebygger stress og skaber mere balance og trivsel ind i dit liv.

Jeg har stor livserfaring både som mor og ægtefælle, medarbejder og leder – og med min erfaring og uddannelser i mindfulness, meditation og yoga er du i gode hænder. Vi leger og fordyber os, så du med kærlig venlighed og træning finder ind til dig selv igen.

Som personlig rådgiver hjælper jeg dig fra stress til trivsel – fra ubalance til balance

1:1 vejledning, ca. 1,5 time koster 1.295 kr. eller 10 klip for 12.000 kr. excl. moms. Måske du kan få din arbejdsplads til at betale? Betaling for stress rådgivning, skriv en mail til mig på jeanne@stress-business.dk, så aftaler vi tid og betaling.

Hvis du har læst hertil, har du måske nogle af disse symptomer på stress?

Her er nogle eksempler på, at du kan have stress. De fysiske symptomerne har du måske haft igennem rigtig langt tid, og så er de psykiske kommet snigende. Fælles for dem er:

 • at din krop aldrig føles helt afslappet
 • at du har spændinger og ondt et sted
 • at du har konstant tankemylder – også når du skal sove
 • at du sjældent føler dig helt frisk og udhvilet
 • at du tit føler dig korthåndet, trækker vejret til bordkanten
 • at du er irritabel og/eller grådlabil
 • at du sjældent er helt nærværende
 • at du har svært ved at holde fokus
 • at du har brug for ekstra stimulanser: kaffe, sukker, salt, alkohol e.a.
 • at de symptomerne kommer igen – ofte forstærket.
 • at de sjældent helt går væk.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse; så føler du dig mega presset eller har stress. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er. Tag dig selv alvorligt.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan få dig til at trives igen – og hvordan du kommer ud af din stress og forebygger fremadrettet.

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.