Billede af stressrådgivning og stresset mand

Stressrådgivning giver bedre trivsel – mindre stress

Stressrådgivning sikrer at det bliver dig der styrer din hverdag

Skal vi ikke få dig tilbage til den bedste udgave af dig selv? Jeg mener det, når jeg skriver, at jeg vil gøre alt for at få dig ud af dine stress symptomer og tilbage til stedet lige under dine fødder. Efter et forløb hos Stress Business vil du have en værktøjskasse fyldt med redskaber til at passe på dig selv fremadrettet. Men først skal vi have dig tilbage til et roligere sted indeni dig, så du selv kan mærke, hvad der er bedst for dig. Du kan se mere her.

Stressrådgivning giver dig kontrollen tilbage. Er du igen der, hvor det er stressen og ikke din trivsel, som styrer hverdagen? Du har måske også mentale og fysiske symptomer, som hovedpine, træthed, manglende koncentration, hjertebanken eller nogle helt andre symptomer. Måske har du ikke fået sovet ordentligt i lang tid, og længes bare efter en god nats søvn. Du glæder dig til weekenden, men den går alt for hurtigt. Mandag morgen er du alligevel ikke helt klar til at tage på arbejdet, og du er bare træt ved tanken, måske endnu værre – du kan slet ikke se, hvordan du skal komme gennem ugen, måneden med alle dens krav, forventninger og deadlines. Du bør overveje stressrådgivning.

Kan du se dig selv deltage i stressrådgivning?

Hvordan skal jeg få tid til at gå hos Stress Business? Det kan du, fordi vi tilrettelægger forløbet, så det passer ind i din kalender, og hvis du ikke har tid til at komme til mig, så kan nogle af tiderne lægges hos dig, på en gåtur, på Skype eller på din arbejdsplads. Kan du få det nemmere eller mere fleksibelt? Et forløb hos mig vil ofte kunne betales af din arbejdsgiver, da virksomheden og din leder godt ved, hvad det koster, hvis du går ned med stress. Eller skal langtidssygemeldes, og alligevel have hjælp til at få vendt den onde spiral, så du kommer i balance med arbejds- og privatliv igen. Stressrådgivning i øvrigt også stressforebyggelse.

Vi skal have vendt din tankegang med stressrådgivning

Forløbet i forbindelse med stressrådgivning tager udgangspunkt i evidens baseret forskning om reduktion af stress, og de værktøjer der skal til for at få vendt dit liv til trivsel, overblik og overskud. At du kommer til at mærke, hvor dine grænser er, hvad du tillader din krop og mentale tilstand at blive udsat for. Du har et valg, og valget er lige foran din næsetip! Ring eller skriv til mig i dag, og vi er igang.

test-square

STRESSHÅNDTERING

Få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel, mindre stress og glæde ind i dit liv med stress­håndtering !

mindfulness-trivsel-i-oejenhoejde

MINDFULNESS

Fylder bekymringer, stress og negative tanker for meget i dit liv? Få bedre trivsel og hold dig stressfri med mindfulness.

Kurser-og-foredrag-om-trivsel-square

PERSONLIG COACHING

Skab en positiv forskel og mere trivsel i dit liv med personlig coaching. Effektiv og professionel stress­håndtering.

Hvis du har læst hertil, har du måske nogle af disse symptomer på stress?

Her er nogle eksempler på, at du kan have stress. De fysiske symptomerne har du måske haft igennem rigtig langt tid, og så er de psykiske kommet snigende. Fælles for dem er:

 • at din krop aldrig føles helt afslappet
 • at du har spændinger og ondt et sted
 • at du har konstant tankemylder – også når du skal sove
 • at du sjældent føler dig helt frisk og udhvilet
 • at du tit føler dig korthåndet, trækker vejret til bordkanten
 • at du er irritabel og/eller grådlabil
 • at du sjældent er helt nærværende
 • at du har svært ved at holde fokus
 • at du har brug for ekstra stimulanser: kaffe, sukker, salt, alkohol e.a.
 • at de symptomerne kommer igen – ofte forstærket.
 • at de sjældent helt går væk.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse; så føler du dig mega presset eller har stress. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er. Tag dig selv alvorligt.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan få dig til at trives igen – og hvordan du kommer ud af din stress og forebygger fremadrettet.

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.